Met de gereden tijdrit op 29 oktober kon de eindstand van het 34ste fietsjaar worden opgemaakt. Hij had vanaf het begin gezegd: "Dit jaar ga ik voor clubkampioen!" - en hij heeft het waar gemaakt ondanks de vele vakantie-, festival- en regendagen in de zomer. Begin oktober was het nog een nek-aan-nekrace tussen de eerste drie maar de prijzen worden aan de meet uitgedeeld en uiteindelijk kon Benny Vandenberk en zelfs met een verschil van twee ritten, het laken naar zich toe trekken. Hij heeft er voor moeten rijden, zoveel is zeker. Ivo leynen met een gedeelde tweede plaats, maar met meer kilometers, legde beslag op het zilver. Hij heeft dat nog ooit gepresteerd en wel in 2020 maar jammer genoeg was er toen corona in het spel en werd er geen officiële uitslag opgemaakt. Ben Claes mocht met brons naar huis. Hij heeft de laatste jaren ook al verschillende ereplaatsen bijeen gefietst maar het is de eerste plaats die telt.
Bij nazicht van de tabel zie je ook dat de opkomst doorheen het jaar vrij goed te noemen is. Met veertien op twintig leden die twintig of meer ritten bijeen hebben getrapt kun je als een zeker succes beschouwen. 
We hebben er opnieuw in het tijdsbestek van maart tot en met oktober een mooi fietsseizoen opzitten. Het weer zat lang niet altijd mee en al zeker niet in de tweede helft van juli en de maand augustus. Maar een erg mooie nazomer in september en begin oktober maakte veel goed en dan sloeg de herfst ongenadig toe in de laatste weken van oktober met regen en wind. Niks aan te doen - we hebben er het beste van gemaakt.