Nico Leurs, hij had het zich dit jaar als doel gesteld - rittenkampioen worden, en ’t is hem aardig gelukt, zelfs met twee ritten overschot.Toch heeft hij er wel voor moeten vechten want het was slechts gedurende de twee laatste maanden dat hij het laken naar zich toe heeft kunnen trekken. Zilver en brons worden netjes verdeeld tussen Benny Claes en Henri Vogel. 
Er is dit jaar ongeveer 7000 km minder gefietst dan vorig jaar op hetzelfde aantal georganiseerde ritten. Het zal misschien wel wat met het weer te maken hebben maar ook door de mindere opkomst over het algemeen. Klagen doen we zeker niet, we hebben weer een aantal mooie ritten en andere horizonten verkend. Met achttien leden die meer dan twintig ritten hebben behaald is dat zeker niet slecht te noemen. Het kan altijd beter maar de omstandigheden moeten er zich toe lenen. Regen en zelfs hittegolven hebben ons af en toe wel eens parten gespeeld. Maar goed, we doen het tenslotte ook slechts als een vrijetijdsbesteding en dan moet het plezant blijven.  
Een vrij zware valpartij van Jos Veraa heeft ons toch wel doen verschrikken maar na een lange revalidatie gaat het intussen weer goed met hem. Voor de rest is alles vrij goed verlopen, zo noteerden we ook de aanschaf van nieuwe fietsen, juweeltjes, door enkele leden, een teken dat ze er toch nog zin in hebben.
Het dertigste seizoen wordt hier afgesloten en dat moet worden gevierd - maar alles op zijn tijd.
We zijn nog lang niet uitgefietst.