Moet het nog gezegd - Limburg is een paradijs voor fietstoeristen. Keurig uitgestippelde routes, ver weg van het drukke verkeer, laten je in alle rust genieten van het Limburgse groen.
We wensen je alvast veel en gezond fietsplezier.
Zoals algemeen geweten heeft de Fietstweedaagse in 2020 en 2021 niet kunnen plaatsvinden maar nu mocht het weer - de pandemie is niet voorbij maar we konden in alle veiligheid opnieuw onze FietsTweedaagse organiseren. De weersvoorspellingen waren gunstig zoniet uitstekend om enkele gezellige fietstochtjes te maken. Toch was het 's morgens nogal bewolkt, frisjes misschien en daardoor begon het aarzelend maar op zaterdagnamiddag begon het goed los te lopen en konden we de dag met 299 deelnemers afsluiten. Op zondag hetzelfde scenario - bewolkt en opnieuw eerder fris en ook nu begon het pas na de middag storm te lopen.
In totaal mochten we op zondag afsluiten met 644 fietsers waarvan er 181 aan de twee dagen hadden deelgenomen - dat beloofde voor de tombola.
En ook nu weer mag het worden aangehaald - veel lof over de prima bewegwijzerde routes en de organisatie.
We willen dan ook alle fietsers, alsook de sponsors en de meewerkende leden hierbij uitdrukkelijk bedanken voor de steun en inzet voor deze voor ons zeer succesvolle FietsTweedaagse.

Update seizoen 2023 - Maar helaas - dit was het einde van een reeks organisaties die nu door allerlei omstandigheden wordt stopgezet. Als club willen we hierbij nogmaals iedereen bedanken die de afgelopen jaren heeft meegewerkt, deelgenomen en hopelijk ook heeft genoten. De mogelijkheden om in Limburg en omstreken te blijven fietsen zijn legio - misschien dus tot een van dezer dagen op de fiets.